GETTER ROBOT 01 – CATALÀ

16,50

GETTER ROBOT 01

Serie de 2 toms

Autors: en KEN ISHIKAWA i en GO NAGAI

IDIOMA: Català
Títol original: ゲッターロボ
Format: Rústica amb sobrecoberta
Dimensions: 12 x 17 cm.
Pàgines: 450 pàgines.
ISBN: 978-84-121769-9-5

Any de publicació al Japó 1974.

Els EXTRAS son EXCLUSIUS pel període de les PRE-ORDERs. Passat el període de les PRE-ORDERs els toms no aniran amb els extres.

Els EXTRES són 3 cartes coleccionista limitades. Carta EAGLE, Carta JAGUAR y carta BEAR, “les GetMachines”

Preorder fins el 27 d’OCTUBRE del 2022

Categories: , Etiqueta:

Descripción

GETTER ROBOT

El Getter Robot (Gettā Robo en japonès) és un manga creat per en Ken Ishikawa i en Gō Nagai. La sèrie anime produïda per la Toei Animation en 1974 a través de la Fuji Television.

Getter Robot és considerat pioner en el concepte de màquines separades capaces d’integrar-se entre si per a formar un superrobot, gènere anomenat de manera popular com a metxa.

L’autor Go Nagai (també creador de Mazinger Z, Devilman i Cutie Honey) i en Ken ISHIKAWA són els seus autors. En 1974 veuria la llum el primer tom de Getter Robot, que contenia innovacions narratives mai abans vistes en un manga.

Els protagonistes són tres adolescents que practiquen arts marcials: Ryoma Nagare, Hayato Jin i Musashi Tomoe. Lluiten per a defensar a la humanitat de l’Imperi Reptilià, un regne conformat per descendents dels rèptils que van sobreviure a l’extinció vivint sota terra i desitgen conquistar el món. Per a això utilitzen tres metxes, el Getter-1 (eagle), el Getter-2 (jaguar) i el Getter-3 (bear) que, al seu torn, es combinen per a formar el Getter Robot.