MAZINGER OTOME TAISEN- CATALÀ

10,00

Mazinger Z Otome Taisen

Autors: Mikio Tachibana i Go Nagai
Col.lecció: Mazinger Otome Taisen

IDIOMA: Català
Títol original: マジンガー乙女大戦
Format: Rústica amb sobrecoberta
Dimensions: 12 x 17 cm.
Pàgines: 184 Pàgines
Sentit de lectura: oriental
ISBN: 978-84-121138-1-5

Oberta la PRE-ORDER MAZINGER Z Otome Taisen !!!

fins el 30 d’octubre 2019 amb el MATERIAL EXCLUSIU només per a les PRE-ORDERS

 

Categoría: Etiqueta:

Descripción

MAZINGER Z OTOME TAISEN-CATALÀ

Spin-off de la sèrie MAZINGER, GRAN MAZINGER, Grendizer i STEEL JEEG, escrita i dibuixada per Mikio Tachibana i Go Nagai. És una obra inèdita fora del Japó.

Al MAZINGER Otome els robots Mazingers són com androides femenines de Grandària humana que lluiten contra l’exèrcit de les bèsties mecàniques de la Bardos High School. La protagonista és la BARDA Magami i és la androide basada en el MAZINGER Z i néta de Juzo Magami. És una sèrie plena d’acció i humor, molt d’humor.

En MAZINGER Otome Taisen, la Seto, una androide que adora Mazinger Z, la Reito, creada a imatge i semblança del Great Mazinger, i la Shiko, que ha heretat el poder del Kotetsu Jeeg, així com, la Grace, que és el Grendizer fet androide són les protagonistes de nou d’aquest divertidíssim volum

Una tempesta sobtada arriba enmig de la plaent vida diària de les cuatro. I és que han aparegut uns nous Mazinger, Jeeg i Grendizer. ‘Una batalla es desencadena entre els súper Robots que trenca de sorpresa al món sencer !!! Aquí teniu el segon volum de la comèdia dels robots de Dynamic !!!